Kantor Jutawan

Sabtu, 29 Mei 2010

Warga nagara Indonesia mah resep pisan ngaringkes-ringkeskeun basa, meh irit  kana kertas jeng pulpen mun ditulis, irit biwir irit tikoro irit genggerong mun dikocapkeun....... (duka ngirit ....duka medit...)..... contona...:

Kantor Departemen diringkes jadi KANDEP
Kantor Wilayah ..... diringkes jadi KANWIL
Kantor Cabang ......diringkes jadi KANCAB
Kantor Jutawan ......diringkes jadi ....???????.

Lain Sulap Lain Sihir

Jumat, 21 Mei 2010

Lain sulap lain sihir
Mun teu dielap bau hanyir
Lain sulap lain bohong
Mun teu dielap lamedong
jiga budak ieu

Lamedong deui da teu disusut

Kirata

Kamis, 13 Mei 2010

Kirata ringkesna tina kira-kira sugan nyata,  umpamana:

 Saguling - Cirata - Jatiluhur
maling - rata-rata - nu di laluhur
CIRATA - JATILUHUR - SAGULING
rata rata - nu di laluhur - maling
Jatiluhur - Cirata - Saguling
nu di laluhur - rata rata - maling
Cirata - Saguling - Jatiluhur
.... - .... - ....
Jigana - meureun - sugan

Tujuan Sensus Penduduk 2010

Rabu, 05 Mei 2010

Warga: Jang ari sensus teh kanggo pemilu? Asa cik keneh didata....
Patugas: Sanes pa .....
Warga: Kanggo BLT?
Patugas: Sanessss  ..............
Warga : Ari geus keur naon atuhhh???? (rada nyereng ...tur nyentak)
Patugas : (ngajawab bari reuwas) Kanggo ngagentos lagu Rhoma Irama..... Lagu nu kapungkur " 135 juta penduduk Indonesia....." tos kadaluwarsa. Janten hasil sensus teh diantos pisan ku Kang Haji Rhoma Irama.

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5