4 angka = 100

Minggu, 22 Agustus 2010

Tarucing seurieus....
Mangga pilari 4 angka nu sami pami dijumlahkeun = 100.

(Dugi ka kiwari masih ngantos waleran nu leres ti baraya)
Hadiah pulsa kango nu leres....(pulsa asli tiasa diango nelepon, sms, miskol ka Saudi ka Brunei ka ......)

3 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5