Lebaran

Selasa, 31 Agustus 2010

Si Bungsu: Pa .... pami abdi tamat puasa pang meserkeun sapeda.
Bapana: Insya Alloh pami ayi rizkina.
Si Cikal : Pa .... pami abdi tamat puasa pang meserkeun kerudung.
Bapana: Insya Alloh..... (mimiti sirah jangar)
Indungna: Pa .... pami abdi tamat puasa pang meserkeun gamis...
Bapana: .......................... (bari tungkul ngaheruk ngagerentes na hate: na saha nu ngawajibkeun puasa??? Na make menta hadiah ka uing......keur zakat fitrah ge nepi ka kiwari can aya)

0 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5