Ngagoler Sisi Jalan

Selasa, 01 Februari 2011

Bi Ipah jeung  Mang Somad teu papirak ngan ukur pisah sare wungkul. Bi Ipah di Bandung - Indonesia Mang Somad di Cairo Mesir. Unggal poe silih henponan. Mun teu Bi Ipah nya Mang Somad ti Mesir nu ngahenpon teh. Sakali mangsa Mang somad nghenpon di Cairo Mesir:
+ Mah damangggg?
- Al hamdulilah Kang...!
+ Nuju Naon mah ...?
- Biasa we ieu nuju ngagoler ... istirahat.
+ Maenya ngagoler sisi jalan .... kawas nu gelo!!!! (Meureun kadenge ku mang somad sora klakson & sora knalpot  mobil motor)


B6TW4ZJDBWWP

1 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5