Nurdin Halid jeung Gaddafi teh adi lanceuk?

Minggu, 27 Februari 2011

= Ceuk saha eta teh.... gampang omong wae maenya Nurdin Halid jeung Gaddafi (ceuk uing mah Muamar Kadafi) teh adi lanceuk?
+ Teu percaya kitu?
= Heunteu percayaa saeutik ge
+ Ilikan ku ilaing loba pisan nu saruana antara Nurdin Halid jeung Gaddafi..
= Cik naon wae sebutkeun... sakitu beda jauh...
+ Panonna dua... sarua teu.. ceulina dua.... irungna hiji...sarua teu...pek akurkeun.
= Heueuh nya.... terus naon deui nu sarua
+ Duanana ge pakeukeuh-keukeuh embung turun...tina korsina. Sarua nya? Nurdin Halid keukeuh embung turun tina korsi PSSI, Muamar Gaddafi (eh...Kadafi) keukeuh sureukeuh embung turun tina korsi presiden..
= Heueueueuh sarua..... tapi lain dulur pan?
+ Dulur dina embungna..
Sony Cyber-shot DSC-H55 14.1MP Digital Camera with 10x Wide Angle Optical Zoom with SteadyShot Image Stabilization and 3.0 inch LCD (Black) Nikon D3100 14.2MP Digital SLR Camera with 18-55mm f/3.5-5.6 VR & 55-200 f/4-5.6G IF-ED AF-S DX VR Nikkor Zoom Lenses Canon PowerShot S95 10 MP Digital Camera with 3.8x Wide Angle Optical Image Stabilized Zoom and 3.0-Inch inch LCD

1 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5