Password Anti Hacker

Rabu, 06 Juli 2011

Syma S107/S107G R/C Helicopter - Colors may varyMasih haneut dina danget ayena seueur pisan maling kumalayang di alam maya. Eta maling teh biasana ngabobol pasword akun - akun nu disawang bakal nguntungkeun pikeun maranehna.samisal akun rekenuing bank atawa akun web nu mibanda dokumen rahasia. Ari maling di dunia maya disebut hacker, asal tina basa hakan. Jadi hartosna hacker teh jalma tukang ngahakan nu lain hakna. Kumarga sakitu pepeling ka baraya dina urusan pasword kedah pelik ulah nu babari ditebak ku tukang barang hakan tea (hacker). Emut papatah para pakar rehna nyieun pasword ulah kurang ti 8 karakter tur kombinasiken nu 8 karekter eta teh tina mangrupa huruf, angka, karakter, kapital. contona:
Amit-@mit.J4bang bay1
k@_s4br4n6_KA_Palemban6
5ima#@ing$ima*Maung
K@r3kB4l!kTiB4nt3n
41n6_m!T0ha_514
U.h4ck3d.m3.I_b3K0q_u

0 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5