Antara Palabuhan Ratu - Ciwidey

Kamis, 10 November 2011

Basa panon poe ngampih
ngahiliwir angin leutik
mepende urang duaan
nu keur anteng sosonoan

Leungit sore datang peuting
Asa endah - endah teuing
sosonoan beki anteng
teu era diintip bulan

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5