Tarucing Sunda Hadiah Pulsa 50K

Jumat, 26 Oktober 2012

Peryogi pulsa gratis 50K? Mangga tebak tarucing ieu:
Sholat naon nu tahiyatna 4 x ?

(Jawaban tiasa langsung diserat dina Comment, atanapi bade naroskeun hela ka Pa Ustadz, Ua Ajengan,, manga diantos.... Nyontek tina kitab Fikih oge sah.....)

Tarucing ieu ge sami hadiah pulsa 50Kilo

Opat angka sarua mun dijumlah = 100

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5