Alim Disuntik

Selasa, 30 Juli 2013

Dokter: Panyawatna rada abot... kedah disuntik.
Pazen: Aduh pa dokter wios bedo we.. batal atuh saum abdi pami disuntik mah. Pasihan obat we bade satambruan ge kersa daripada disuntik puasana batal.
Dokter: Oh kitu.. muhun mangga atuh ieu landongna. Nu ieu dileueut sateuacan buka, nu ieu mah enjing-enjing, nu ieu mah siang tos lohor..
Pazen: Hatur nuhun pa dokter

1 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5