Bocor Puasa

Selasa, 16 Juli 2013

Mang:  Ucu kumaha ayena bocor deui teu puasa teh?
Ucu: Heunteu mang ayeuna mah
Mang: Tah kitu kudu kuat atuh nahan lapar
Ucu: Muhun mang tadi lohor nu bocorna ku ucu tos ditambal ku sangu goreng sapiring, jadi we teu bocor.

Syaithon di Bulan Romadhon

1 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5