Tablet

Senin, 24 Agustus 2015

Di Cimahi aya toko hp pagigir-gigir jeung apotek. Waktu kuring jeung pamajikan keur milihan hp torojol dua awewe indung jeung budak asup.
Indung Kop neng milihan hoyong hp nu kumaha!.
si eneng budakna tea olahak olohok kana tiap etalase, dipapay hiji hiji pokna
Eneng: Ema da eneng mah sanes hoyong hp kieu
Indung Haoyong naon atuh?
Eneng Hoyong tablet
Indung: mun kitu mah urang teh salah asup... hayu kadieu ari hayang tablet mah...
( bari seengah ngagusur ngajak budakna asup ka apotek)

0 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5