Tablet

Senin, 24 Agustus 2015

Di Cimahi aya toko hp pagigir-gigir jeung apotek. Waktu kuring jeung pamajikan keur milihan hp torojol dua awewe indung jeung budak asup.
Indung Kop neng milihan hoyong hp nu kumaha!.
si eneng budakna tea olahak olohok kana tiap etalase, dipapay hiji hiji pokna
Eneng: Ema da eneng mah sanes hoyong hp kieu
Indung Haoyong naon atuh?
Eneng Hoyong tablet
Indung: mun kitu mah urang teh salah asup... hayu kadieu ari hayang tablet mah...
( bari seengah ngagusur ngajak budakna asup ka apotek)

0 comments:

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5