Bobotoh Molotot

Jumat, 16 Oktober 2015

Terasanana tina PERSIB pisan
Hoy hoy ontohod borokokok montong nonton jeung jojorowokan di dieu, orok aing kagandengan gegebegan bobooh1 ngomong molotot
bobotoh2 nembalan:  hoy hoy orok ni kagandenganana naha silaing nu molototna? mun enya mah orok kagandengan orokna atuh nu kudu molotot... jeung deui heula mana persib jeung orok?

0 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5