Kakacangan

Jumat, 09 Oktober 2015

Kacang cilik kacang cinong
Hayang calik jeung nu nongnong

Kacang cilik kacang cinong
Kacang panjang gegedengan
Hayang calik jeung nu nongnong
Hayang leumpang rerendengan

Kacang cilik kacang cinong
Hayang ceurik bari ngomong

Kacang cilik kacang cinong
Kacang panjang gegedengan
Hayang balik ka nyi enong
Hayang papang sasarengan

Kacang cilik kacang cinong
Kacang panjang gegedengan
Hayang ...
Hayang....

0 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5