Kabupaten Sorangan

Kamis, 16 Juni 2016

PNS : Tos sabaraha taun janten supir angkot ?
Supir angkot: 15 taun
PNS : atuh kuduna mah tos gaduh angkot sorangan ari jadi supirna geus lima belas taun mah
Supir Angot malik nanya: dupi bapa tos sabaraha taun janten padamel kabupaten  ?
PNS : tos 20 taun langkung ?
Supir : atuh ari didamelna tos 20 taun langkung mah tos kedah gaduh kabupaten nyalira.

0 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5