Rangking ! Rangking !

Kamis, 23 Juni 2016

Bubar ti kelas Si Udin jigrah lumpat muru indungna. Pok nyarita: "Ema rangking udin naek ma!" Ema = "Jadi rangking sabahara kitu Din ayeuna?"
Udin = "Rangking 5 ma"
Ema = "Ari taun kamari rangking sabaraha kitu?"
Udin = Rangking 3 pan ma
Ema = Haaarrrr lain naek atuh udin kitu mah turun din
Udin = naek atuh ma, geuning si acep oge ayeuna naek ka kelas 4 asalna kelas 3
Ema = enya eta mah naek
Udin = naha atuh ari udin asalna 3 jadi 5 teu disebut naek ma?
guntreng sajajalan indung jeung anak debat naek turun. Pok teh  "Ayeuna mah udin ngarti, bener ma lain naek tapi ngaclok..

0 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5