Rungkang Rangking

Kamis, 30 Juni 2016

Nyambung tina Rangking!
Lieur keneh mikiran rangking anakna rangking naek rangking ngaclok tina 3 kana 5 torojol alona "Bibi... eneng mah rangkingna rame.." "Rame kumaha Neng?" ceuk bibina. "Muhun rangkingna seueur" tembalna.
Bibi: Rangking sabaraha kitu?
Alo: Rangking 15... seueur nya Bi... rame..!
Bibi: Euleuh... euleuh...
Datang deui suwanna "Wa ujang mah rangking 1"
Uwa: Hebat atuh"
Suwan: "Ngan enolna nutur-nutur...!"
Uwa: "Nutur-nutur kumaha?'
Suwan: " enya jadi 10"
Uwa: Hadeuhhhhh... kumaha ieu teh... usulkeun ka guruna supaya tong aya istilah rungkang rengking... lieurrr... nuhiji ngaclok, nu ieu rangking rame... tuluy rangking 1 tapi ditutur-tutur ku enol..heuh!

0 comments:

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5