Pokemon Na Boboko

Rabu, 20 Juli 2016

Geunjleung dunya ku pokemon. Aya nu tigejebur akibat moro pokemon, nu tisoledat, tigudubrak nepika digaplok ku popotongan.  Tapi kuring mah hare-hare we teu aya sugan kereteg hayang nyobaan gim pokemon. Ngan jadi riweuh saprak tatangga -dulur ongkoh- unggal isuk sok datang ka imah mukaan boboko. "Milarian naon mang?" ceuk kuring nya ka mamang. "Milirian pokeman lo" jawabna. Kuring kaget na enya aya pokemon asup ka boboko. Teu ngarti na dumasar kana naon yen eta pokemon aya na boboko. "Saur saha mang aya na boboko?" panasaran kuring nanya. "Ieu ceuk cukil" jawabna pondok bari ngilikan kana cukil sakumaha nu ngilikan kana smartphone.
Alo: Aya teu mang pokemon teh?
Mang: Teu aya geuning lo
Alo : Kumaha atuh?
Mang: Pameng lo... bade ngiring sarapan we
Alo : Oh mangga ....mang
Hadeuh teu kabayang mun pokemon aya na dompet, dikaratak jigana. Leuwih bahaya mun pokemon aya na jero kutang. Heuhhh eta mah ....

0 comments:

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5