Solusi Macet di Panto Tol

Selasa, 05 Juli 2016

Solusi ti uwa pikeun ngatasi masalah macetna di panto tol Brebes Timur. Ceuk beja nepi ka 20 Km panjangna eta mobil ngantri hayang kaluar tol. Euleuh euleuh. Teu ari ari aya tol atuh nya ari macet keneh mah. Asup ngabelebes kaluar pered. Nya solusi na mah kieu sugan:
1, Omean eta panto tol supaya teu pered / macet.
2, Teang keluarga pemudik supaya datang ka eta panto tol.
3. Tambahan panto tol sarea rea na
4. Pindahkeun panto tol ka tempat nu lenglang contona ka lapang.
5. Mobil-mobil nu aya di 10 Km ka tungtung titah mundur deui atawa contra flow keun neangan panto tol nu sejen.
Sing sabar dina kamacetan lur!

0 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5