Kampung Kolor

Selasa, 11 Oktober 2016

Kampung kreatif pasti inovatif. Pamarentah keur giat nyieun program OVOP one village one product, hiji kampung hiji produk. Mun di kulon aya kampung gajah di belah wetan aya kampung kuda misalna kitu. Di kaler kampung kiripik di kidul kampung kurupuk, di tengah aya kampung seblak. Atawa program ODOP one district one product, sadesa saproduk. Desa Cipeuyeum kuduna mah mroduksi peuyeum. Tapi nyatana peuyeum mah ayana di sapaparat jalan Desa Gunungmasigit.

Warga kreatif pasti inovatif. Anyar-anyar ieu mucunghul istilah kampung KB. Teu kabayang jerona eta kampung. Mun kampung kiripik mah kabayangkeun yen di eta kampung teh wrgana mropudksi kiripik. Ari kampung KB kumaha ngabayangkeunna? Naha di sajero eta kampung teh ting garantung kondom warna warni? Atawa di kenca katuhu gang ting garantung kondom sagala ukuran S M XL XLL?

Aya nu boga ide bisnis rek nyieun kampung kolor. Kampung kolor lalaki. Bahan milari di Cigondewah. Murah alus sanajan kiloan. Tapi mun modal minim milarian we karung tarigu. Ngan omat cenah mun bahan kolor tina karung tarigu tong diango ku panganten margi panganten istri bilih pingsan maca tulisan dina kolor: Berat bersih 30 Kg. 

0 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5