MUDIK MANGGG

Jumat, 30 Juni 2017

Kahiji lebaran kadua mudik. Mun teu mudik asa teu lebaran. Bengkungl ngariung bongkok ngaronyok jeung ajeungan jeung dulur jeung baraya akur salembur aman sajagat.

0 comments:

Posting Komentar

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5