Gempa

Jumat, 15 Desember 2017

Gempa

peuting tadi 15 desember 2017 meleye rek sare kling aya sora  WA. Tunduh-tunduh oge maksakeun maca WA, duka ti saha:
+ pa nembe aya lini karaos teu?
-  Karaos... jawab kuring singkat
+ karaosna kumaha?
- Goyang...
+ atuh bapa lumpat ka luar?
- heunteu...
+ kumaha atuh?
- terus goyang we..

==================================
inna lillahi wa inna ilaihi rojiun, mugia nu kamusibahan gempa 15 desember 2017 di tasikmalaya dipaparinan kasobaran sareng kakiatan.

gambar ti harapan rakyat online

0 comments:

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5