Harbolnas

Jumat, 15 Desember 2017

Harbolnas


Wa Akum kerung. Dina koran aya istilah nu anyar, harbolnas. singkatan tina nanahaon nya harbolnas teh? cik urang kira-kira heula sugan nyata, 
harbolnas = hari bola nasional?
harbolnas = hari bolos nasional?
harbolnas = hari bobo lohor nasional?
harbolnas = naon deui nya?

0 comments:

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5