Kawin Cerai

Sabtu, 16 Desember 2017

Kawin Cerai


Aya istri 4 x nikah masih gadis'
Kungsi ditanya.kunaon meni pirak wae..
Jawabna.
Atuda kang nikah jeng nu kahiji.tukang tarompet. Meni kesel unggal peting dibuka trus we ditiupan atuh beuteung jadi asup angin.
Nu ka 2. Tukang ngurek. Unggal peuting ngan diurekan.
Nu ka.3 .tukang kendang.Aduuh gusti unggal.peting dibuka ditepakan hayo.atuh meni geunteul .
Nu ka 4. Tuka lukis iiih matak kesel dibuka hayo digambar geura
Dupi akang tukang naon? 

0 comments:

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5