WEUREU

Sabtu, 16 Desember 2017

WEUREU


Aceng       : "Ceu.... aya koas...??
Ceu Entin : "Teu aya Ceng...!"
Aceng       : "Pami cet tembok...?"
Ceu Entin : "Sami teu aya.....!!"
Aceng       : "Cet kaleng mah aya meureun .....??"
Ceu Entin : "Eta oge teu aya...!!!"
Aceng       : "Ari euceu... kumaha dagang teh.... sagala euweuh...., geus we tutup dagang kitu mah..., meni sagala euweuh..."
Ceu Entin : "Ari Aceng weureu kitu.... nanyakan nu kitu patut...pan euceu mah dagang lotek ... dasaaaarrr kuya ......!!!!"

0 comments:

 
 
 
 
acf561cfbbd4a92263ee76ada141d77bd1042d4c71c1ac85b5